There was an error in this gadget

KAKI BLOG TERHEBAT




Jaminan 200% Blog Yang Boleh Dilayari Semua Lapisan..Amaran!!!Setiap Yang Terkandung Disini Tiada Niat Untuk Menyinggung Sesiapa.... Kalo Suka Mari La Kita Berfolow-Molow..ekekekke


Monday, April 11, 2011

MARI CARI DUET DENGAN BERONLINE DENGAN SAY.MY

Assalamualaikum sume..
pnah dengar NUFFNANG bayar duet untuk blogger???
aku pon pnah dengar..tp sampai sekarang aku x dapat lagi sebab aku x laris..hehehehhe
tp kalo untuk peminat fb?twitter? camna plak??

ok meh aku nak cita pasai 1 web ni iaitu says.my
apa fungsinya??untuk yang gatai nak kawen cam aku ni..mungkin dapat menolong menambahkan duet (jimat sikit) setiap owg klik ampa akan dapat RM1. yap RM1..sapa nak bagi saja2 zaman la ni..masuk toilet pon kena bayaq dua kupang tau.. apa yang perlu ampa wat..mula-mula


  1. klik says.my ni
  2. ampa klik kat  yg aku tanda wana pink tu kan..ala yg kena sign up tu macam dalam pic ni

klik kat gambaq ni pon boleh




    3. pastu isi la apa yang dia nak..senang ja..


   pastu share la plak benda yang untung ni untuk sume.. x mau duet jugak??? ish3 x tau la aku nak kata apa

    k..bye

1 comment:

Imran nyambek said...

boleh cepat kaya nih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...