There was an error in this gadget

KAKI BLOG TERHEBAT




Jaminan 200% Blog Yang Boleh Dilayari Semua Lapisan..Amaran!!!Setiap Yang Terkandung Disini Tiada Niat Untuk Menyinggung Sesiapa.... Kalo Suka Mari La Kita Berfolow-Molow..ekekekke


Monday, February 28, 2011

APABILA AKU MULA MENGILAI SELENDANG..MAKA AMAT PARAH!!!


tudia..tajuk entri yg sgt seram..huahuahuahua..
opsss.......assalamualaikum sume...(terus menjadi sopan) ^_^

ok berdasarkan tajuk di atas..sy..cik ayu ariffin..ingin membuat pengakuan yang telus dan jujur serta istikhomah yg sy amat mengilai selendang sgt2 sekarang ni...boleh kan..boleh kan... ^_^



yg pertama purple crumple ^_^
muka dumuk


yg ke 2 plak...crumple grey(aku suka wana ni sbb aku suka hentam ngn baju mana2 pon)
btoi x.kita hentam ja 

ok kemudian aku knai ngn crumple pelangi plak..hat ni aku beli kat kedai mmber aku...aku beli 2..satu wana oren ngn wana kelabu(ms ni kak sarah ngn kak hanim pon order gak)

suka sungguh membuat muka begitu..harap maaf =.="

jadi x muka SAMSENG



hahahhah..sengaja aku mengCAPLOCK kan perkataan SAMSENG tu..suka sgt wat muka x jinak..hakhakhak...

ok pastu aku mula menghimpun dgn tahap mengcipankan diri...lagi dan lagi apabila dapat harga yg amat murah dari encik Pakistan...tawar menawar..pujuk memujuk...cam lagu acik dan nana


ok silap..x dak kena mengena ngn lagu pon..


pada penjaga parking anda boleh mencubanya jugak


bukan nama cik ayu ariffin la kalo x dak wana pink..ececececec..konon2nya sweet la tu ayu ooi ang nak habaq kat depa..tolong la..huahuahuahua...x kira nak buh gak...
proses menunjuk idong paling kembang


seterusnya crumple coklat..
aksi meloyakan..jangan tengok

k lah x larat nak tunjuk..ada lg..setakat ni saja kot..mood aku nak updated..nak p mandi plak...daaaaaa


kredit untuk encik gumuk sbb sudi snap pic cik ayu
^__________^





p/s:erkk..... bwu pasan..selendang kaler kuning x dak..adeh rupa2nya aku x pnah snap pic bila pkai selendang kuning ka..adeh!!!!! T_T








Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...