There was an error in this gadget

KAKI BLOG TERHEBAT




Jaminan 200% Blog Yang Boleh Dilayari Semua Lapisan..Amaran!!!Setiap Yang Terkandung Disini Tiada Niat Untuk Menyinggung Sesiapa.... Kalo Suka Mari La Kita Berfolow-Molow..ekekekke


Friday, June 10, 2011

NORA ELENA DAN TANDA SALIB??????

Assalamualaikum

tajuk entri yang agak kontroversi...
aku sebelum ni memang x follow lansung cita NORA ELENA walaupun ENCIK GUMUK aku selalu dok promosi..macam la dia yang berlakon..tapi disebabkan petang tadi aku baca blog UJANG pasai dia touching lebih dengan menitiskan air mata jantannya di entri ini maka aku try la nak follow tengok..

so far baru nak masuk episod ke 4...mood mengikuti agak memberangangkan tapi tiba-tiba dalam episod ke 3 time adila ngah bergayut dengan amir..aku terpandang sesuatu dalam cermin



erk??? cam tanda salib kan..maybe kebetulan saja almari mengadap cermin tu...
k la bye..
nak sambung cita balik ni



12 comments:

Yuyu Musa said...

owh.baru perasan...almari kot..tp mcm ada byk box..hihi

CIK AYU ARIFFIN said...

@yuyu musa tu pasai..heheheh..x dak apa pon..kebetulan ja tu...

Ayeem Jemain said...

kebetulan kot tu. hehe

CIK AYU ARIFFIN said...

ya cik ayam

Ujang9897 said...

wah...terpengaruh tgk gak ek..bagus2...=)

alif haris said...

hehe kebetulan je tu :)

tia @ Ini Kisah Tia said...

kebetulan tu ..

Rahmad said...

wah kuat juga pengaruh si ujang ni..
salam kenal..

singgah dri blog ujang..

noey ikb said...

kbetulan je tu.. pa2 pun cita nie mmg best, layan jek. member bg tau, nivel dia lgik best

Myra Jay said...

Oooppsss, a'a la, perasan jugak....:)

MJ layan gak kekadang :)

CIK AYU ARIFFIN said...

hehehe..mmg pon kebetulan ja...saheh ujang bangga leh menghasut orang lain tgk cita ni..huhuhu...makin teruja
thz sume sbb sudi singgah..hehehe

mok hujan said...

almari jew la 2...klo x caye kowg tgk blik cite dkt tonton.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...