There was an error in this gadget

KAKI BLOG TERHEBAT




Jaminan 200% Blog Yang Boleh Dilayari Semua Lapisan..Amaran!!!Setiap Yang Terkandung Disini Tiada Niat Untuk Menyinggung Sesiapa.... Kalo Suka Mari La Kita Berfolow-Molow..ekekekke


Tuesday, December 13, 2011

MASIH ADA YANG BAIK HATI DI DUNIA INI.. KISAH SEORANG YANG MEMAYUNGI MU

Assalamualaikum

Ingatkah kita pada tragedi seorang budak perempuan yang dilanggar dan tidak di pedulikan orang lalu lalang di China???

sekarang aku nak share sesuatu yang berbeza


apa yang ampa leh katakan tentang gambaq pertama ini??? yap kelihatan seorang pengemis cacat yang berada di tengah jalan kebasahan di dalam hujan.. dan kelihatan beberapa orang turut berada di tempat kejadian.


gambaq ke dua, kelihatan seorang perempuan muda datang sambil membawa  payung... sekarang kita tengok apa yang terjadi.

























perasan tak ada seorang yang berdiri sambil tersenyum dan menangkap gambar









rela walaupun diri sendiri basah


















ramai lagi yang berpayung








aku rasa dia menangis












fakta, berapa ramai di luar sana yang mengaku diri itu baik tapi berapa yang sanggup lakukan perkara yang baik ini??? berapa ramai yang sanggup basahkan dirinya demi melindungi insan yang kita tak kenal tapi menolong atas dasar kemanusiaan??? ok lah aku touching petang ni..bye

sumber dari sini
p/s:oh ya header aku dah bertukar..terima kasih ayeem ayam 

Sunday, December 11, 2011

FAKTA AKU DAN ENCIK GUMUK

Assalamualaikum

entri pertama di bulan disember...

ok aku tau tajuk agak pelik .. saja aku nak share

1. setahun yang lepas aku langsung tak suka dia (ok dia yang ayat aku naaa)
2. dia 5 tahun lebih tua dari aku (dia 30 tahun..kehkehkeh)
3. merupakan senior sekolah yang aku tak sempat jumpa (aku darjah enam dia tingkatan 5.. erk leh kira senior x tu)
4. kami bertunang selepas 10 bulan bercinta (satnya hat ni)
5. sampai la ni aku masih ingat-ingat lupa no tepon dia..( hahahha aku bab2 nombor tepon memang lemah)

hahahah k bye

p/s: semalam aku p tengok ombak rindu..dapat seat depan..hentam ja la.... dan ENCIK GUMUK agak touching...hahahhahaha



untuk kamu- ost ombak rindu


Raut wajah...Mendamaikan...
Dan sesuci..Selembut hatimu..
Sinar mata...Mempersona...
Bagai gugur seluruh jantungku...

Aku Ingin engkau tahu...
Cinta aku satu...
Tercipta buat dirimu..
Hanya... Untuk kamu...


Aku ingin engkau tahu..
Cinta aku satu.....
Tercipta buat dirimu...
Hanya untuk kamu....


lagu ini sedap dan aku tak jemu-jemu dok dengar






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...