There was an error in this gadget

KAKI BLOG TERHEBAT




Jaminan 200% Blog Yang Boleh Dilayari Semua Lapisan..Amaran!!!Setiap Yang Terkandung Disini Tiada Niat Untuk Menyinggung Sesiapa.... Kalo Suka Mari La Kita Berfolow-Molow..ekekekke


Saturday, April 9, 2011

CONTEST NATURAL BEAUTY-ABANG STALKER



Assalamualaikum..
ya sila lah percaya cik ayu join contest natural beauty ni..ok3..x yah susah2 habaq...aku tau aku x beauty kan..huhuhuhu..tp...ada aku kisah???? kahkahkah(gelak jahat) aku nak masuk jugak sebab abg stalker kata dapat hadiah berus gigi..kehkehkeh..x dak la..dia x sekejam itu..aku join contest ni sebab aku x penah join lagi apa2 contest yang mempertaruhkan muka dan hidong ku..sebab yang lain aku rasa tak berapa nak layak..yang ni plak sebab abg stalker kata 

"(attention: tujuan contest ni bkn tuk cri spe yg plg cantik.tp tuk memuji keindahan ciptaanNya.Supaya kita x rs malu dgn kecantikan semulajadi yg telah dikurniakn.So jgn la pk "aku x cun/kacak aku x bole masuk".Salah ye adik2 abg..belajar utk menghargai dri sdri.)"

-kata2 yang dipinjam oleh abg stalker..maka disebabkan aku menghargai diri sendiri aku nak join la. nah...aku buh gambaq ni naaaaa

cik ayu yang gumuk
ok3..aku tau nak kutok la tu kan...hat ni ja yang ada sebab dia nak gambaq hat neutral..eh silap natural dan tanpa makeup...muahahahahha
baik aku tag

uiks..terlebih suda.. maklumat lanjut klik sini tau
k bye

4 comments:

Abang Stalker said...

ramainya dik tag.. :)thanks join abg.gud luck dik ;)

shahjiehan said...

tulisan awak x berapa jelas lah..hmm

jom baca dan komen Concept Phone Blackberry Empathy. | ! !shahjiehan [dot] com ! !

Mijie said...

thanks ayu tag mijie..ada masa mijie bt ek..:)

Blogberry Emry said...

Salam ziarah dari Blogberry Emry™ Indonesia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...