There was an error in this gadget

KAKI BLOG TERHEBAT




Jaminan 200% Blog Yang Boleh Dilayari Semua Lapisan..Amaran!!!Setiap Yang Terkandung Disini Tiada Niat Untuk Menyinggung Sesiapa.... Kalo Suka Mari La Kita Berfolow-Molow..ekekekke


Tuesday, May 24, 2011

BUKAN SEMUA ORANG PANDAI MENGEPAM ANGIN


Assalamualaikum sume
hahahah..cara bagi salam memang cam baget popular kan.kehkehkeh..tapi tak apa..aku tak kisah pon..hehehe

ok sejak akhir-akhir ini aku jadi malas pulak nak mengupdate belog..pasai pa ha??
tapi hari ini aku terpanggil untuk mengupdate..mengdapat seru di malam hari..heheheh

berkenaan pam angin kereta..ok2 aku ngaku aku tak pandai nak pam..loser gila kan...=_="
sebab itu lah arini aku membodek kaum kerabat di pejabat suwuh p pam kan kereta aku..hahaha..nak wat camna..memang aku x pandai..tapi tu bukan salah aku..kat pam tu tak tulis cara2 nak pam pon..kehkehkeh..

aku pernah p try kot nak pam..bukan aku x berusaha..kan usaha itu tangga kejayaan..tapi nak wat camna..bila aku pam ja..bukan angin bertambah..tapi makin kurang bai..hahahaha..so baik x payah..

disini aku ingin menyeru agar taukey2 pam minyak menyediakan seorang pam angin attendent kerana tidak semua reti nak pam angin di stesen-stesen minyak kalian..




tengok x dak direction pon kan


adioss

Saturday, May 14, 2011

MARI MEMBUAT BELOG - ENTRI KHAS UNTUK CIK SAL

Assalamualaikum..
sekali lagi aku wat entri untuk hari ini.muhahahahah..
ok entri ini khas untuk cik sal kita...
mula2 cik sal pergi ke www.blogspot.com kemudian akan kuar paparan macam ini

mesti akan kuar mcm ni

pastu kat bawah dia kata sapa x dak kena wat kan..so ambik get started tu.. kemudian akan kuar form.. isi la apa yang dia nak kemudian kat bawah tu akan ada butang continue

klik sahaja

kemudian akan kuar paparan macam ni pulak

klik gambar untuk paparan lebih jelas
ok bila kita klik kat design tu akan kuar paparan macam ni plak



klik gambaq untuk paparan lebih jelas

macam kat cini jadi wana hitam sebab ayu pilih background itam.. sal klik ja..main2 pilih mana yang suka...bila dah berkenan save..dak pon tekan preview dulu..

bila kita klik edit kita leh tulis apa kita nak untuk gadget2 tu

kalo dah berkenan preview dulu dan lihat hasilnya mungkin jadi atau pon x k..ni contoh belog ayu

x cantik mana pon

untuk sal selamat mencuba dan menerokai dunia belog...ayu x pandai sangat nak terang..ayu masih mencuba..kalo x paham tanya la naaa..pastu cari gak contoh2 belog kat google..mesti  banyak  yang membantu..contoh cara nak wat tulisan bergerak, tambah gadget, cara wat header dan macam2..nanti dah ada belog jgn lupa follow ayu na..heheheheheh..

k bye

SPAGETI OH SPAGETI


Assalamualaikum

petang tu aku balik dari keja aku lapaq nak makan spageti..so aku ke Bilion Baling dan cari la barang-barang.
aku nampak sos preego kat rak dan aku dan2 teringat kat Tesco Alor Setar.. sos preego ni di klasifikasi kan Non Halal..tapi awat kat Bilion still dalam kaunter Halal?? Konpius aku..ada sapa2 leh bagi maklumat dak preego tu halal ka dak??

ok back to the topic (cececec ckp omputeh plak) aku try cari sos spageti kimball punya..cari punya cari..owh tidak ada..lantas aku mengambil langkah yang tekad..berani mencuba (suspen dak ayat aku) dengan membeli ini....


tomato puree


220g dengan harga rm2.30 murahkan..so balik la membuatnya...tup tap tup tap buh apa2 yang patot..macam aku yang kat rumah bujang sowang2 diri yang makan..so pakai sosej dan fish ball pon dah syukur..buh sos cili sikit tomato fresh sebiji dua bijik..pastu rebus la spageti.. (aku rebus banyak n makan banyak..hahahahahah) sebab tu koi tembun

maka..siap

walaupon rupanya mengerikan..tp aku kenyang


seminggu aku ulang alik makan tiap2 malam..sampai encik gumuk cakap spageti lagi??? hahah..mcm la suwuh dia makan..kehkehkeh.. 

k bye

Friday, May 6, 2011

SELAMAT HARI IBU PUAN ZAITON SAYANG


Assalamualaikum.......
lamanya x menulis...bz sgt2 ngn sambutan Hari Anti Dadah (HADAK)...tempat aku jadi tuan rumah..nanti ada masa aku tulis pasai HADAK k..malam ni aku nak tulis pasai hari ibu...ataupon orang puteh kata mother's day..eececcecece..pandai dak aku ckp omputeh

sempena hari ibu ni..aku nak ucapkan selamat Hari Ibu buat mama ku yang tersayang iaitu KAK TON...ataupun nama sebenarnya dalam ic adalah ZAITON BT ARSHAD... simple kan nama mama aku.... :)
mama aku dilahirkan pada 21hb oktober tahun 1954...

aku nak taip banyak2 pon x dak idea..lama x menulis..(pandai la ang tu...kalo bab lain cepat ja ang mengarang)..cis...bukan daaaa..nanti besday mama..aku tulis lain la..hari ibu kita tulis hat simple2 ckup..janji hati memang sayang kat mama..sapa yang x sayang mama oooiiiiii....

to mama ku yang tersayang....love u mama..mama yang terhebat..tercantik..tersabar..sume yang ter..ter..la untuk mama...mesti adik aku jelez aku wat entri kat mama...dia x leh wat...hahahahahah(gelak jahat)..tapi dia kat kg..bersama-sama mama aku..huhuhuhu...aku la sepatotnya sedih...=____="

ok la...aku  x mau ckp banyak...aku tabik spring untuk mamat ni sebab dia berani luahkan sayang dia kat mama dia dengan menghasilkan video yang comei ni..cute kan...



ini la mama sy..puan zaiton..cantik kan beliau
masa aku konvo dulu

k la bye...love u mom

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...