There was an error in this gadget

KAKI BLOG TERHEBAT




Jaminan 200% Blog Yang Boleh Dilayari Semua Lapisan..Amaran!!!Setiap Yang Terkandung Disini Tiada Niat Untuk Menyinggung Sesiapa.... Kalo Suka Mari La Kita Berfolow-Molow..ekekekke


Saturday, June 11, 2011

TERIMA KASIH SEBAB MASUKKAN BELOG SAYA ENCIK UJANG OWNER ENTRI KEHIDUPAN

Assalamulaikum
entri dituju khas untuk seorang belia ni...erkk?? belia ka

beliau yang aku masukkan eh silap i mean maksudkan adalah UJANG.
sekali lagi belog aku dipaparkan dalam belog beliau..2 kali beb...x cya?? ok aku tunjukkan entri sebelum ini.
klik sini bukan sini tau. kan dah ada..dan yang terbaru adalah DISINI. Dah caya kan..dah caya kan... serius aku memang terharu dengan beliau ini... sumenya bermula time dia share new entri dia kat fb..aku saja2 ja komen napa belog aku x dak..tengok2 dia bagitau dia edit semula..dan masukkan nama belog aku kat citu dan hasilnya...aku mendapat

26 orang view tu..serius aku teruja..

selalunya belog aku ni memang x ramai yang view pon..so bila mencecah angka 26 memang aku sangat2 sesited la...ish2..hampir2 menitiskan air mata ni..cool ayu cool..nanti x kacak la..

untuk ujang..thz sebab ang memang best la...aku mula2nya lawak2 ja...tengok2 ekau sanggup buat camtu kat eden (tibo2 ckap nogori).. tidak dapat di nafikan bahawa encik ujang adalah seorang friendly user (uik ada kaitan ka)

lagi satu aku nak bagitau..jam n kalender serta contes yang tu aku dah sisihkan ketepi...pesanan blogger tegar mestilah diikuti...(KAU KAN SIFU) tapi template yang ang cakap tu aku nak mintak tolong sapa???huhuhu...

k la bye..
thz again

P/S: UIK BARU AKU SEDAR AKU P MASUKKAN LIST BELOG ANG DALAM WANITA LA PLAK..KEHKEHKEH..SOWIE TAPI AKU DAH TUKAR

3 comments:

tia @ Ini Kisah Tia said...

amboi , terharu bebenau bunyik . hehe ;)

NUR AMINA said...

Ujang suami Yanamib tu ka Ayu? Dh baca blog dia & follow...best...dia suka Lisa Surihani dan Heliza

CIK AYU ARIFFIN said...

tia:apa kta tia plak pomot..saheh ayu teruja trus..hehehr
kak min:yap..dia la...tp dia gay ngn si mejah..tp dah kwen si mejah jadi laki si ayeem plak..hahaha..lawak je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...