There was an error in this gadget

KAKI BLOG TERHEBAT




Jaminan 200% Blog Yang Boleh Dilayari Semua Lapisan..Amaran!!!Setiap Yang Terkandung Disini Tiada Niat Untuk Menyinggung Sesiapa.... Kalo Suka Mari La Kita Berfolow-Molow..ekekekke


Wednesday, June 15, 2011

SUNAH SAKURA AJAK CONTENG UJANG.. APA TUNGGU LAGI

Assalamulaikum

sementara tunggu Nora Elena, aku chek apa2 yang patot pastu aku tengok2 ujang ada publish link ni jom conteng ujang. aku yang heran klik n terlihat upacara menconteng si ujang beramai2..tunggu bapak lagi tak mahu mengejoinkan diri dalam perbuatan terkeji ini..hakhakhak. maka..aku dengan daya usaha terpimpin memasuki belog si SUNAH SAKURA tersebut. tapi kalo ampa nak wat jugak di alu2 kan tau..tapi sebelum kul 9.00 malam ni..9.01 malam x diterima..mai la conteng2 kat header si AYEEM AYAM ni. serius beliau sangat berbakat..tapi kalo header tu ada bom lagi syok..leh aku bomkan UJANG..kehkhekheh..

k la ni hasil aku yang x seberapa

ok tu bulu dada n tahi lalat


tapi plz ujang jgn guna header ini untuk blog ang..nanti peminat2 lu akan lari..better lu gunakan header lu yang ayeem wat ja..sebab nampak atitud(betoi ka ejaan ni) ang...

p/s:1.apa kata tukar kaler pink..bawu syok 
      2. sapa yang nak join p melawat SUNAH  SAKURA K

k bye

8 comments:

Sunah Sakura said...

ahahahahah! macam pak ostad lak i nengok dia diconteng jadi gini... :p

hamzah ian said...

benci ujang.. haha

CIK AYU ARIFFIN said...

@sunah:skrang insaf dah
@mejah:hate him toooooooooo

Ayeem Jemain said...

hehe siap ada segmen

meaw said...

taik lalat gitewwww :D

CIK AYU ARIFFIN said...

@meaw bulu dada juga

✿ boonga_kecik ✿ said...

haha. xbley blah..

Alahai mak. Meh nak pelok cium sikit.

Ujang9897 said...

muka orang jahat...hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...