There was an error in this gadget

KAKI BLOG TERHEBAT




Jaminan 200% Blog Yang Boleh Dilayari Semua Lapisan..Amaran!!!Setiap Yang Terkandung Disini Tiada Niat Untuk Menyinggung Sesiapa.... Kalo Suka Mari La Kita Berfolow-Molow..ekekekke


Friday, May 6, 2011

SELAMAT HARI IBU PUAN ZAITON SAYANG


Assalamualaikum.......
lamanya x menulis...bz sgt2 ngn sambutan Hari Anti Dadah (HADAK)...tempat aku jadi tuan rumah..nanti ada masa aku tulis pasai HADAK k..malam ni aku nak tulis pasai hari ibu...ataupon orang puteh kata mother's day..eececcecece..pandai dak aku ckp omputeh

sempena hari ibu ni..aku nak ucapkan selamat Hari Ibu buat mama ku yang tersayang iaitu KAK TON...ataupun nama sebenarnya dalam ic adalah ZAITON BT ARSHAD... simple kan nama mama aku.... :)
mama aku dilahirkan pada 21hb oktober tahun 1954...

aku nak taip banyak2 pon x dak idea..lama x menulis..(pandai la ang tu...kalo bab lain cepat ja ang mengarang)..cis...bukan daaaa..nanti besday mama..aku tulis lain la..hari ibu kita tulis hat simple2 ckup..janji hati memang sayang kat mama..sapa yang x sayang mama oooiiiiii....

to mama ku yang tersayang....love u mama..mama yang terhebat..tercantik..tersabar..sume yang ter..ter..la untuk mama...mesti adik aku jelez aku wat entri kat mama...dia x leh wat...hahahahahah(gelak jahat)..tapi dia kat kg..bersama-sama mama aku..huhuhuhu...aku la sepatotnya sedih...=____="

ok la...aku  x mau ckp banyak...aku tabik spring untuk mamat ni sebab dia berani luahkan sayang dia kat mama dia dengan menghasilkan video yang comei ni..cute kan...



ini la mama sy..puan zaiton..cantik kan beliau
masa aku konvo dulu

k la bye...love u mom

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...