There was an error in this gadget

KAKI BLOG TERHEBAT




Jaminan 200% Blog Yang Boleh Dilayari Semua Lapisan..Amaran!!!Setiap Yang Terkandung Disini Tiada Niat Untuk Menyinggung Sesiapa.... Kalo Suka Mari La Kita Berfolow-Molow..ekekekke


Saturday, July 2, 2011

KAMI BLOGGER UTAGHA WE CARE- TANGAN YANG MEMBERI LEBIH BAIK DARI TANGAN YANG MENERIMA

Assalamualaikum..entri ke2 untuk bulan Julai 2011

tadi masa aku check notification cik GKSB ada invite aku tentang 1 event ni.. aku selalu gak kena invite tapi selalu kekangan masa yang x dak menjoinkan diri.. but tadi event yang dimaksudkan adalah bekenaan seorang teman yang mengidap kancer... 

disini aku dapat mengcopy sedikit entri dari cik GKSB



Berhubung ENTRY INI, insyallah group Kami Blogger Utagha akan berbincang bersama ahli group untuk ikhtiar sesuatu bagi membantu Puan Norma dan Keluarga.

Sebelum tu bagi sesiapa yang berkemampuan boleh lah membantu Norma dan kelurga seperti yang tertera pada banner berikut.







Puan Norma dan keluarga memerlukan bantuan untuk membiayai perbelanjaan perubatan Puan Norma yang menghidap penyakit kanser. Untuk kisah lanjut anda boleh ke blog Moon

Pada aku, di sini lah peranan blogger perlu dimainkan. Kita sama-sama lah hendak bersatu supaya menyebarkan berita ini supaya ada pihak-pihak yang berkenaan tahu dan amik tindakan untuk membantu Norma dan keluarga,

Peranan blogger sangat besar, dari hanya menulis cerita-cerita mengenai artis atau pon politik apa kata kita sama-sama sebarkan pasal berita ini untuk membantu Norma dan Keluarga.

Pada blogger yang mempunyai pengaruh di mana mempunyai followers beribu-ribu anda boleh gunakan kelebihan anda ini untuk membantu.

Tapi pada aku setiap blogger tak kira lah banyak mana pon followers anda, perlu memainkan peranan masing-masing.

Jadi, aku ingin mengajak ampa semua supaya dapat sebarkan bagi membantu meringankan beban Norma dan keluarga.

Blogger We Care



so tidak kira la sapa pon kita..sedikit follower ka(aku la tu) banyak ka..mari la kita bersama-sama membantu beliau..sesungguhnya tangan yang memberi lebih baik dari tangan menerima.. mungkin hanya dengan membuat entri yang x seberapa ini aku tidak dapat banyak membantu beliau..tapi aku berharap dengan entri ini dapat membuat seseorang yang murah hati membantu beliau..sapa tahu kan..insyallah....

aku beharap keluarga kak norma akan tabah menghadapi ujian ini..dan semoga kak norma akan sembuh seperti sedia kala...amin

macam yang moon bagitau..(petikan dari blog moon)

please note this dia org tak pernah sekali pun suruh ai buat nih ....sila jgn salah paham ..ini hanya la sumbangan ikhlas dr kowang tew ye . 




k bye
p/s:sharing is caring..

2 comments:

NUR AMINA said...

sedihnya...kena bantu ni, hr ni hr dia, mana tau esok lusa hr kita pulak. Tq atas info, tgn yg memberi dikasihi Allah.

Miss Moon said...

thanks dear for sharing this in your lovely blog ...really really appreciate it

just wanna share this card wuth u
http://4.bp.blogspot.com/-7jkdiB1x4Ds/Tg6B4jeVM-I/AAAAAAAAHdA/fBjRlzmsKQY/s1600/cardbyTya.jpg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...