There was an error in this gadget

KAKI BLOG TERHEBAT




Jaminan 200% Blog Yang Boleh Dilayari Semua Lapisan..Amaran!!!Setiap Yang Terkandung Disini Tiada Niat Untuk Menyinggung Sesiapa.... Kalo Suka Mari La Kita Berfolow-Molow..ekekekke


Monday, March 21, 2011

30 FAKTA YANG PERLU ANDA TAHU UNTUK HILANGKAN NGANTUK DALAM KELAS

Assalamualaikum sume ^_^

kali ni aku nak bagi tips untuk student2 yang mengantuk masa kat kelas..bohong la ampa suma kalo x pnah ngntuk..xkn aku ja suka tdo dalam kelas???? =__="
plz...mai la geng sekali..hahahaha..paksa2..
ok tips ni aku dpt dr mmbr fb aku..ok ni link dia..so aku rasa ampa HARUSSSS mencubanya..nmpk x cara aku caplock kan perkataan tersebut..hahahhaah

ok..mula

1. Kunyah chewing gum pastu letak kat kerusi kawan-kawan...   
2. Ikat tali kasut kawan yang tidow kat meja atau kasut kawan yang lain...   
3. Skodeng amoi-amoi yang cun... Kalau takde, skodeng diri sendiri je...    
4. Cabut bulu kaki banyak-banyak pastu kira jumlahnya...   
5. Cabut kasut kawan pastu baling depan lecturer... Kalau lecturer marah, cakap kat dia yang tadi tu hanya latihan firedrill...    
6. Hidu gam...   
7. Kalau lecturer tanya ada soalan ke tak, angkat tangan dan ajak dia pergi tengok wayang...   
8. Buat-buat mengamuk sakan... Kalau lecturer tanya kenapa, jawab je nampak kuman kat atas meja...    
9. Buat muka marah pastu tenung muka lecturer lama-lama sambil genggam pembaris...   
10. Curik dompet kawan dan gelakkan I.C mereka...   
11. Cepatkan jam dalam dewan kuliah...   
12. Ambik 2 bijik botol dan ketuk kuat-kuat... Cakap kat lecturer Safee Sali ada kat belakang whiteboard...    
13. Lari keliling kuliah sambil bukak baju dan sangkut selipar kat tangan...    
14. Kumpul batu-batu kecik dan baling kat budak pompuan yang pakai tudung pelik-pelik...    
15. Lagakan kawan-kawan sampai mereka gaduh... Bila dah gaduh, rakam dan upload ke facebook...   
16. Geledah beg budak-budak pompuan dan curik pad mereka...    
17. Bila kelas tengah senyap, main mercun pastu salahkan lecturer...   
18. Bila kelas dah nak abes, puji lecturer tu cantik atau hensem berkali-kali...    
19. Kumpul air dalam baldi dan simbah kat depan kelas... Bagi alasan tu untuk padamkan api kejahatan...    
20. Pergi kelas pakai kain kapan dan duduk sebelah lecturer....
21. Bila dah abes satu bab, jerit "goooolllll!!!"... Lakukan sampai kelas tamat...    
22. Kalau lecturer bagi assignment banyak-banyak, mintak tambah lagi...   
23. Ajak kawan-kawan main batu seremban dalam kuliah...    
24. Kalau lecturer tu laki, cakap kat dia zip terbukak... Cakap banyak kali...  
25. Jual popcorn dalam kelas...   
26. Miskol nombor lecturer banyak-banyak kali...    
27. Masuk dalam kuliah dan bagitaw ada pak gad tengah clamp kereta lecturer...    
28. Pergi kuliah pakai towel je... Bawak syampu sekali...    
29. Edarkan poster Dr. Rozmey dalam kuliah...  
30. Kalau dah ngantok sangat, tidow jelah...   


dah tgk???hahahah aku paling x leh blah...hat no 29..nmpak sgt yg create tips ni x suka kat DDR kita..hahahha..sabo je la...

apa2 pon aku sgt rindukan zaman aku study dulu..seyes..rindu sgt2 ngn kwn2 sume..nnti ada masa aku wat entry pasai stdy plak.. 

ni antara aktiviti ketika mengantuk..bergambar dan bermain..hahahahah




konun2 wat muka comey..hahahah..x leh blah
muahhahah..cayalah..peliz..ini muka saya..seram :p


hampa plak x mau kongsi ka..apa yang ampa wat ketika mengantuk..???

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...