There was an error in this gadget

KAKI BLOG TERHEBAT




Jaminan 200% Blog Yang Boleh Dilayari Semua Lapisan..Amaran!!!Setiap Yang Terkandung Disini Tiada Niat Untuk Menyinggung Sesiapa.... Kalo Suka Mari La Kita Berfolow-Molow..ekekekke


Friday, October 28, 2011

LAMA GILA AKU TAK UPDATE GILA PON TAK MACAM AKU...

Assalamualaikum...

setelah dekat dua bulan akhirnya aku terniat juga untuk mngupdate blog...ala kalo update selalu pon bukan ada orang nak baca kan..hehehehe

aku lani terlampau bizi ngn kerjaya...cewaah aku ni kalo bab nak bohong nombor 1... yang sebenarnya aku dah tak dak idea nak tulis apa dalam ni....tapi dalam MUKA BUKU aku memang akan wujud tiap-tiap hari..

apa kata kalau ampa nak aku update belog ampa tolong bagitau sat topik apa aku nak tulih..
k lah tak tau nak tulih apa dah.. aku nak bersiap kuar beli barang-barang. benci gila arghhh kena kuar naik bus..tu la ada keta aku baik ati p sedekah kat orang..kehkehkeh...

entri agak merapu..aku masukkan pic ni ja la :)



nanti aku cerita apa yang terjadi sekarang ni.dan faktor-faktor kebizian aku

k bye

p/s:oh ya adik aku dapat sambung study akhirnya..syok3..sebab aku yang tolong isi.. :)







1 comment:

eintan nurfuzie said...

cik en pun dh lama x update..baru rini nk update

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...